دوره آموزشی هوا-فضا

 دوره آنلاین که در قالب وبینار برگزار می‌شود، در سه جلسه ۲ ساعته در رابطه با یکی از شاخه‌های علم هوافضا، یعنی «مهندسی ماهواره» مباحثی ارائه خواهد شد.

مقدمه

از چهارم اکتبر ۱۹۵۷ که اسپوتنیک -۱ به عنوان اولین ماهواره بشر به فضا پرتاب شد، تا به امروز، هزاران ماهواره در مدارهای مختلف زمین در گردش و مشغول انجام ماموریت خود هستند، از مخابرات و سنجش از دور گرفته تا پژوهش‌های دانشجویی همه و همه به‌دست پژوهش‌گران علوم مختلفی چون هوافضا، برق و الکترونیک، مکانیک، نرم‌افزار و… ساخته شده‌اند.

در این دوره‌ی آموزشی انواع ماهواره‌ها و مأموریت‌های آن، آزمون‌ها و المان‌های متداول یک ماهواره معرفی می‌شود.

دوره آموزش آنلاین مهندسی ماهواره – ۱ - سجاد غضنفری نیا - علی خورشیدی بنام

این دوره به صورت زنده و آنلاین (وبینار) برگزار می‌گردد و شرکت‌کنندگان در جریان برگزاری کلاس می‌توانند از مدرس سوالات خود را به صورت متنی، صوتی و یا تصویری بپرسند و پاسخ خود را به صورت زنده دریافت کنند.

محتوای آموزشی این دوره برای تمامی علاقه‌مندان در هر سطح و تجربه‌ای آماده شده است.

شرایط دوره

این دوره به صورت وبینار و زنده برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان پس از پایان دوره تا حدود ۳ هفته دسترسی به نسخه ضبط شده و تعاملی وبینار خواهند داشت.

لینک دسترسی به این جلسات در صفحه هر درس قرار داده می‌شود و با شناسه کاربری و رمزعبور در دسترس می‌باشد.

شرکت‌کنندگان برای استفاده از کلاس بهتر است نسخه ویندوز نرم‌افزار ویژه وبینار را دانلود کرده و با شناسه کاربری و رمز عبور خود وارد کلاس شوند.

گواهینامه

کلیه شرکت‌کنندگان، گواهینامه پایان این دوره هم به صورت دیجیتالی (PDF) و هم به صورت نسخه چاپی قابل ارائه است.

فرآیند پردازش و ارسال گواهینامه پس از تعطیلات نوروزی پیگیری خواهد شد.

مدرسین دوره

    سجاد غضنفری‌نیا (کارشناس ارشد مهندسی فضایی)
    علی خورشیدی بنام (کارشناس ارشد هوافضا - دینامیک پرواز و کنترل)

محتوا و زمان‌بندی دوره

    روز اول - دوشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۹
    مهندسی ماهواره: معرفی ماموریت‌های مختلف ماهواره‌ها - شناخت محموله‌های متداول فضایی
    روز دوم - سه‌شنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۹
    مکانیک‌مدار: آشنایی با انواع مدارها - آشنایی با المان‌های مداری
    روز سوم - چهارشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۹
    مهندسی ماهواره: فرآیند سیستمی طراحی ماهواره - ساخت ماهواره‌ها و آزمون آن‌ها - شناخت المان‌های متداول در یک ماهواره

نام‌نویسی

لینک نام‌نویسی در دوره (کلیک کنید)

4 comments

تصاویر admin

 Lorem ipsum is placeholder text commonly used in the graphic, print, and publishing industries for previewing layouts and visual mockups

تصاویر admin

Lorem ipsum is placeholder text commonly used in the graphic, print, and publishing industries for previewing layouts and visual mockups

تصاویر admin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sed quo cumque quod velit. Voluptatum quam architecto unde voluptates enim sunt praesentium fuga dolore. Tempora repellat a distinctio nobis hic inventore.

تصاویر admin

برای پر کردن صفحه و ارایه اولیه شکل ظاهری و کلی طرح سفارش گرفته شده استفاده می نماید، تا از نظر گرافیکی نشانگر چگونگی نوع و اندازه فونت و ظاهر متن باشد. معمولا طراحان گرافیک برای صفحه‌آرایی، نخست از متن‌های آزمایشی و بی‌معنی استفاده می‌کنند تا صرفا به مشتری یا صاحب کار خود نشان دهند که صفحه طراحی یا صفحه بندی شده بعد از اینکه متن در آن قرار گیرد چگونه به نظر می‌رسد و قلم‌ها و اندازه‌بندی‌ها چگونه در نظر گرفته شده‌است. از آنجایی که طراحان عموما نویسنده متن نیستند و وظیفه رعایت حق تکثیر متون را ندارند و در همان حال کار آنها به نوعی وابسته به متن می‌باشد آنها با استفاده از محتویات ساختگی، صفحه گرافیکی خود را صفحه‌آرایی می‌کنند تا مرحله طراحی